DKK 146,25 (DKK 146,02 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Sigurd fortæller Danmarkshistorie

07.05.2017 kl. 15:00 Borreby Teater, Skælskør
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 146,25 (DKK 146,02 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Sigurd Barrett folder Danmarkshistorien ud i Borreby teater, så selv de mindste kan være med. Den folkekære entertainer Sigurd Barrett lancerer sit største og mest ambitiøse projekt nogensinde. Barrett giver sin personlige formidling af historien med udgangspunkt i Undervisningsministeriets historiekanon.

Grundpræmissen for projektet lyder: “De historier, vi fortæller om os selv, definerer, hvem vi er. Og i en tid, hvor vi bombarderes med informationer; hvor globaliseringens kræfter mærkes i stigende grad og hvor reality-tv fylder sendefladerne, har vi som land mere end nogensinde brug for at få rodfæstet vores historie. 


For at forstå, hvordan vores samfund har udviklet sig og hvad der er forudsætningen for, at vi er de mennesker, som vi er i dag.” – Sigurd Barrett Projektet er allerede skudt i gang med et illustreret bogværk, et musikalbum, en sangbog, et brætspil, et iPad-spil og ikke færre end 40 film optaget på historiske steder i Danmark. 

Sigurd Barrett er kendt for sin musikalitet og sine medrivende historier, der i den grad kommer ud over scenekanten. Sigurd Barrett har været aktiv på de danske scener i mere end 30 år og har derudover høstet stor succes med bestselleren ”Sigurd fortæller Bibelhistorier” og tv-programmer som ”Sigurds Bjørnetime” og ”Sigurd & Big Bandet”.  

Forestillingen henvender sig til børn i alderen 5-12 år.