DKK 176,65 (DKK 176,09 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Søndagskoncert med sange fra bl.a. Chess, Disney og Jekyll and Hyde

23.04.2017 kl. 16:00 Vognporten Spisehus på Borreby, Skælskør
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 176,65 (DKK 176,09 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

I de eventyrligt smukke omgivelser på Borreby, fremføres en del af musicalrepertoirets fineste sange, taget ud af de vidunderlige historier. Eftermiddagen vil byde på et udvalg af musicalens mest kendte perler, og et par stykker af dem, du ikke endnu vidste, du elskede...

Tre solister med tre forskellige profiler.  

Christian Berg er den kompetente alderspræsident i selskabet flankeret af to, unge dygtige damer. Christian agerer til koncerten både pianist og sanger. Christian er garvet musicalstjerne, og har medvirket i utallige musicaler og haft talrige hovedroller. Til koncerten vil han synge et udsnit af de seneste forestillinger han har medvirket i, samt smagsprøver på kommende musicaler.  

Freja Eva er en nyudklækket bachelor i klassisk sang. Hun har dog ikke spildt tiden, og har de sidste år, sideløbende med konservatoriet, medvirket i operaer, såvel som musicals. Hendes næste hovedrolle er som "Irene Berger" i mød mig på Cassiopeia, hvorfor vi nok får en smagsprøve derfra også.  

Louise Gade er en ung upcoming skuespillerinde og sangerinde. Hun har spillet store roller de sidste par år, blandt andet i Blodbrødre, Footloose, og senest The Drowsy Chaperone eller måske kan du genkende hende fra Shrek hvor hun spillede Fiona.

Glæd Jer til en eventyrlig musicalkoncert med musik fra Chess, Disney, Jekyll and Hyde, og af komponister som Sondheim, Schwarz og Jason Robert Brown. 

Forudbestil Borrebys snack tallerken til servering inden/under koncerten.

Borrebys snack tallerken koster 125,- kr. og består af 2 gode oste, paté, fennikelpølse, tynde skiver skinke, relish og honningsyltede nødder. Serveres med hjemmebagt brød og smør.