Valentinsmiddag og jazz med Sinne Eeg på Borreby

14.02.2017 18:00 Vognporten Spisehus på Borreby, Skælskør
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Nyd en dejlig middag med din Valentine, gode ven/veninde eller dig selv i Vognporten Spisehus på Borreby. Efter middagen er der intimkoncert med den prisvindende jazzsangerinde Sinne Eeg

Kl. 18.00 er der forkælelse til ganen med en dejlig middag fra Mette Maries køkken. Mette Marie laver ærlig mad skabt fra bunden af friske råvarer i høj kvalitet og så vidt muligt fra lokale leverandører. Efter middagen serveres kaffe med lidt sødt. Billetten er incl. 1 glas vin/øl/vand. Yderligere drikkevarer kan købes i baren. 

Kl. 19.30 underholder jazzsangerinden Sinne Eeg, som er en af de mest musikalsk begavede sangerinder på den danske jazzscene, med sig har hun bassisten Thomas Fonnesbæk.     

Sinne Eeg, har gennem de seneste år markeret sig som en af de betydeligste jazzsangerinder i Europa med en rytmisk sikkerhed, en uovertruffen harmonisk sans og en sikker og charmerende sceneoptræden, der inviterer publikum med. Stilen er moderne og nordisk i tonen, men med klare referencer til “de store” jazzsangerinder indenfor jazz- og swingtraditionen. 

Sinne Eeg modtog i 2014 den prestigefyldte Ben Webster Prisen og udgav samme år et nyt album, ”Face The Music”, som indeholder et mere sprudlende og udadvendt repertoire end hendes tidligere udgivelser. Hendes evner som scat-sanger har fået en mere fremtrædende rolle både på CD og live, hvilket man kan opleve, når hun optræder live, hvor nye sange og gamle kendinge præsenteres med en af de danske jazzmusikere i topklasse, nemlig bassisten Thomas Fonnesbæk.

Udover at have indtaget den hjemlige scene er Sinne Eeg ved at have godt fat i udlandet, hvor hun bl.a. jævnligt tournerer i lande som USA (hvor hun p.t. er bosiddende), Japan, Kina, Norge og Sverige. Især i Japan og USA er der store forventninger om kommende gennembrud efter flere succesfulde tournéer. 

Sinne Eeg fik sit store gennembrud med cd’en “Waiting For Dawn” i 2007, for hvilken hun modtog en Danish Music Award (DMA) for ”Bedste Jazz Vokal Album 2007”. Politikens Boris Rabinowitch gav hende sjældne 6 ud af 6 hjerter i sin anmeldelse af cd’en. Sinne Eeg har siden modtaget adskillige priser, bl.a. Holstebro Kommunes Musikpris 2007. DR P2 Jazz Prisen 2009, en DMA for “Bedste Jazz Vokal Album 2010” for albummet ”Don’t Be So Blue”.