DKK 196,75 (DKK 196,14 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Det Ny Tonefilmsorkester

25.10.2015 15:00 Borreby Teater, Skælskør
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 196,75 (DKK 196,14 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Kom og vær med til par timers sprudlende musikalsk samvær; når det 35 mand store orkester 'Det Ny Tonefilmsorkester' flankeret af Sjællandske Folkekor disker op med langtidsholdbare musikalske filmklassikere såsom 'Man sku' altid bo på landet', 'Er du dus med himlens fugle', 'Nu falmer skoven', og 'Der kommer altid en sporvogn'. Syng med på denne herlige eftermiddag i Borreby Teater. Et stort kor af sangere fra organisationen Sjællandske Folkekor suppleret med indbudte korsangere fra egnen går på scenen sammen med det 35 mand store Det Ny Tonefilmsorkester. Man vil høre populære sange fra danske film, som de lød, dengang komponister og forfattere kunne levere langtidsholdbare værker, sange som får os til at mindes en lang række populære kunstnere, bl. a. Marguerite Viby, Liva Weel, Ove Sprogøe og Dirch Passer. Sange som stadig er sprællevende, og som vi alle har i hukommelsen med store sangeres og skuespilleres stemmer. Vi skal også høre sange fra vaudevillerne, fortidens musikteater, som ofte vistes ved forestillinger landet over med rejsende teater. Af de elskelige sange skal bl.a nævnes Man sku' altid bo på landet', 'Når en sailor går i land', 'Det er sommer, det er sol og det er søndag', og 'Bornholm, Bornholm, Bornholm'. Men du skal også selv medvirke. Ellers er det ikke et rigtigt musikalsk samvær. Vi ser for os fyldte publikumsrækker med glade syngende mennesker, som har klædt sig i festligt skrud til anledningen.

Søndag den 25. oktober kl. 15.00, når den lave oktobersol formodentlig skinner på træernes gyldenrøde blade, skal vi samles i Borreby Teater til et par timers sprudlende musikalsk samvær.
Et stort kor af sangere fra organisationen Sjællandske Folkekor suppleret med indbudte korsangere fra egnen går på scenen sammen med det 35 mand store Det Ny Tonefilmsorkester. Man vil høre populære sange fra danske film, som de lød, dengang komponister og forfattere kunne levere langtidsholdbare værker, sange som får os til at mindes en lang række populære kunstnere, bl. a. Marguerite Viby, Liva Weel, Ove Sprogøe og Dirch Passer. Sange som stadig er sprællevende, og som vi alle har i hukommelsen med store sangeres og skuespilleres stemmer. Vi skal også høre sange fra vaudevillerne, fortidens musikteater, som ofte vistes ved forestillinger landet over med rejsende teater.

Af de elskelige sange skal bl.a nævnes Man sku' altid bo på landet', 'Er du dus med himles fugle', 'Nu falmer skoven', og '`Der kommer altid en sporvogn', og mange flere....

Men du skal også selv medvirke. Ellers er det ikke et rigtigt musikalsk samvær. Vi ser for os fyldte publikumsrækker med glade syngende mennesker, som har klædt sig i festligt skrud til anledningen.